Teşkilat Kurmayları Milletvekili Adaylıklarını Açıkladı

TBMM 24. dönem milletvekilliği için AK Parti‘den 3 isim daha aday adaylıklarını açıkladı.

Tahsin Bulut, Cennet Cankılıç ve Abdurrahman Tığ, milletvekilliği aday adaylığı için müracaatta bulundu. Diş Hekimi ve Sosyal Politikalar Merkezi (SOMER) Başkanı Tahsin Bulut, "Partimizin ulusal ölçekli 2023 Türkiye hedefleri ile yerel ölçekteki Bursa hedeflerini, sinerji oluşturacak bir biçime kavuşturmak, milletimizin asaletinden, sağduyusundan ve vizyonundan kaynaklanan yüksek karakterini, Türkiye ortak paydasına birlik inşa edici çabalarla buluşturmak, siyasi hedeflerimin başında gelmektedir. Temiz sicilim, başarılı meslek hayatım, birikim ve tecrübelerimle mensubu olmakla gurur duyduğum AK Parti‘den milletvekili aday adayı olarak 24. dönem TBMM üyeliğine talibim" şeklinde konuştu.

Cennet Cankılıç da, Başbakan Erdoğan önderliğinde 12 Haziran seçimlerinde yarım kalan görevini tamamlamak için 24. dönem milletvekilliğine talip olduğunu açıkladı. Partililere seslenen Cankılıç, "Büyük Türkiye için başlattığımız mücadeleye 2002 ve 2007 seçimlerinde olduğu gibi sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum" dedi.

Milletvekili aday adayı Abdurrahman Tığ ise, kuruluşundan itibaren AK Parti camiası içinde olduğunu hatırlatarak, Bursa ve Türkiye‘den başka derdi olmadığını, ülkeye hizmet etmek ve özgürlük alanlarının genişletilmesi için çalışacağını kaydetti. Bursalı hemşerilerine seslenen Tığ, "Hizmet anlayışıyla inandığım bir yola çıkıyorum. AK Parti‘den adaylığımı açıklıyorum, çünkü Bursa‘yı tanıyorum ve Türkiye‘nin geleceğini görüyorum" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile