Tetik Ve Alfa'dan Uyusturucu Kaçmiyor

Tetik Ve Alfa'dan Uyusturucu Kaçmiyor

Eskisehir’de gerçeklestirilen uyusturucu operasyonunda jandarma narkotik köpekleri Tetik ve Alfa, 854 gram bonzaiyi süphelilerin sakladigi yerde buldu.

Edinilen bilgilere göre, jandarma ekiplerince S.A. isimli sahsin temin ettigi uyusturucu veya uyarici maddeyi Çifteler ilçe merkezinde ikamet ettigi adreste sattigi ögrenildi. Alinan bilgi neticesinde Eskisehir Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü (KOM), Çifteler Ilçe Jandarma Komutanligi ve Çifteler Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince ortak operasyon düzenlendi.

Süpheli S.A. ve esi S.A.’nin evinde jandarma narkotik köpekleri Tetik ve Alfa ile yapilan aramada; 854 gram bonzai, 89 adet uyusturucu madde satisinda kullanilan kilitli poset, 1 adet kurusiki tabanca, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi ile 10 adet tüfege ait mermi ele geçirildi.

Kadin süpheli S.A. “Kullanmak için uyusturucu ve uyarici madde satin almak, kabul etmek, bulundurmak” suçu kapsaminda çikarildigi mahkeme tarafindan adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Gözaltindaki diger süpheli S.A., Çifteler Ilçe Jandarma Komutanligi’ndaki islemlerinin tamamlanmasini ardindan “Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal ve Ticareti” suçu kapsaminda çikarildigi mahkemede tutuklanarak Eskisehir L Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile