Teyemmüm Alan Köyün Muhtarından Susuzluğa Tepki

Teyemmüm Alan Köyün Muhtarından Susuzluğa Tepki

Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Eldeniz köyünde elektrik borcundan dolayı kesilen su şebekesi, elektrik borcunun ödenmesi sonucu yeniden açıldı.

Eldeniz Köyü Muhtarı Halim Gümüş, yaptığı açıklamada; “Dün haber için röportaj yapılırken köyde değildim. Camide teyemmüm alan ve verdiği röportajlarda beni eleştiren bazı kişiler maalesef su borcunu ödemeyen vatandaşlarımız. Keşke borcunu düzenli ödeyip, mağdur olan vatandaşlarımız konuşup bizi eleştirseydi. İşin aslına bakarsak su borcunu ödemeyen kişilerin suyunu kesmek, sözleşme yaptığımız özel firmaya ait. 8-9 aydır su borcunu ödemeyen vatandaşlarımız var. Bunların yüzünden tüm köy mağdur oluyor. Neyse ki su hizmetlerini verdiğimiz özel firma dün akşam üzeri elektrik borcumuzu ödediler ve köyümüze yeniden su verildi.

Firma yetkilileri ile bugün görüştüm. Bundan sonra su borcunu ödemeyi geciktiren hanelerin suyunu zamanında kesecekler. Köyümüzde böyle durum yaşandığı için ve su borcunu ödemeyen kişiler tarafından haksız yere eleştirildiğim için üzgünüm” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile