Teyzelerin 'Erdogan' Sevgisi

Teyzelerin 'Erdogan' Sevgisi

Kayseri’nin Develi ilçesinde yasayan 2 kadin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a olan sevgilerini, "Allah basimizdan eksik etmesin" diyerek gösterdi.



Ilçeye bagli Sindelhöyük Mahallesi Devetepesi Mezrasinda hayvancilikla geçimini saglayan Nurdagül Sinirtepe ve Bayremiye Aydinli, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a olan sevgisini kurduklari cümleler ile gösteriyor. Pazar günü yapilacak olan seçimlerde de Erdogan’a dua eden Sinirtepe ve Aydinli, "Allah, Recep Tayyip Erdogan’i basimizdan eksik etmesin" dedi.

Hayvancilikla geçimini saglayan 60 yasindaki Nurdagül Sinirtepe; "Allah Tayyip Erdogan’i basimizdan eksik etmesin, Allah yardim eylesin. Insallah zafer bizim. Allah bayragimizin indirmesin, ezanimizi susturmasin, düsmanlarimiza firsat vermesin" ifadelerini kullandi.

Bayramiye Aydinli ise; "Seninleyiz reis, yola devam insallah" diyerek, sevgisini gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile