Tff 3. Lig

Tff 3. Lig

TFF 2

  TFF 2 . Ligi ' nden TFF 3 . Lig ' e düşen Malatyaspor Kulübü ' nün yeni yönetimi , İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ' yı makamında ziyaret etti . Malatyaspor ' un kalecisi Taylan ve futbolcu Ergün ' ün Malatya Belediyespor ' a transfer olduğu bildirildi .
Ziyarette konuşan Malatyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Korkmaz , herkes elini taşın altına koyduğunu söyleyerek , " İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ' nın bilgi ve birikiminden faydalanacağız . Malatyaspor ' u alarak ellimizi taşın altına koyduk . Bu dönem mevcut kadroyu koruyacağız . Malatya Belediyespor ' a futbolcu vereceğiz . Şu anda Malatyaspor ' un kalacisi Taylan ve futbolcu Ergün ' ü verdik " dedi .
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise , Malatyaspor ' un kapanmayacağını vurgulayarak , " Malatyaspor ' un her zaman ayrı bir yeri var bende . O takımda futbol oynadım yöneticilik yaptım . İnşallah iyi bir kadro oluşur şartlar elverişli olur takım iyi bir yere gelir . Yönetime teşekkür ederim . Malatyaspor ' a sahip çıktığımı ve Malatyaspor ' un her zaman yanında olduğumu tüm kamuoyu biliyor " diye konuştu .
( NA-BÇ-BÇ-S )

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile