TFF'ye, Ankaraspor - Nazilli Belediyespor Maçina Iliskin Inceleme Çagrisi

TFF'ye, Ankaraspor - Nazilli Belediyespor Maçina Iliskin Inceleme Çagrisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskan Yardimcisi Deniz Yavuzyilmaz, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve 90 dakika boyunca hiç sutun çekilmedigi Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçinin incelemeye alinmasi gerektigini söyleyerek, konunun takipçisi olacagini açikladi.

CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyilmaz; TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu Etimesgut Stadi’nda oynanan Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçinin hayatin ve futbol tarihinin olagan akisina aykiri bir sekilde tamamlandigina dikkat çekti. 90 boyunca iki takimin sut bile çekmedigini ve müsabakanin 0-0 bittiginin altini çizen Yavuzyilmaz, her iki takimin uzlasarak sahaya çiktigini savundu.

Yavuzyilmaz, "2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor - Nazillispor maçi için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlasarak sahaya çiktiklari görülmektedir. Zira maç boyunca iki takimin kalesine dogru düzgün sut bile çekilmemistir. Bu durum hayatin ve futbol tarihinin olagan akisina aykiridir. Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düsürülmüstür. Maçin mutlaka incelemeye alinmasi gerekiyor. Konunun takipçisi olacagim" ifadelerine yer verdi.

Yasanan tartismalarda Ankaraspor’un play-off’u, Nazilli Belediyespor’un da ligde kalmayi garantiledigi; bu durumun Zonguldak Kömürspor’un TFF 3. Lig’e düsmesine sebep olduguna da dikkat çekildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile