Halen; Atatürk ve Sabiha Gökçen, Ankara, Adana, İzmir ve Antalya havalimanlarında THY başta olmak üzere 8 havayolu şirketine handling hizmeti verdiklerini anlatan Özçelik, "Tahmini 2010 ciromuz 140 milyon lira, 2011'de ise 200 milyon lirayı bulacak. Uçak altı hizmet veren araçlarımızın çoğunu yeniledik. Sabiha Gökçen'deki tüm apron araçlarımızı yeni hale getirdik. Şu anda 5 bin 480 personelimiz var. 10 milyon dolar daha yatırım yapacağız." dedi.
Genel Müdür Özçelik, yeni şirket olmalarına rağmen THY ve Havaş'ın kurumsal hafızasını taşıdıklarına işaret ederek, kalite standartlarını sağladıktan sonra 2012 yılından itibaren büyümeye başlayacaklarını anlattı.
Kuruluş aşamasında uçak altında talihsiz kazalar yaşandığına işaret eden Bayram Özcelik, "Bizim için öncelik eğitim. Bu nedenle Personel Eğitim Akademisi'ni kurduk. Apron için bir güvenlik ekibi oluşturuyoruz. Bu ekip apronu gezecek, araç kullanımı, uçağa merdiven yanaşması, uçağın çekilmesi (push-back aracı) gibi işlemlerin standartlarına göre yapılması için denetlenme yapacak. Atatürk Havalimanı'nda çok büyük bir bakım ve tamir atölyemiz mevcut. Ödül-ceza sistemini de oturtmaya çalışıyoruz. Uçak altında çalışan personelimizin başta gürültü olmak üzere sağlık sorunları yaşamaması için kulaklık ve dizlik takma zorunluluğu getirdik. Sağlık ekibimiz bu tür konularla yakından ilgileniyor." diye konuştu.
Yolcu bagajlarının yüklenip boşaltılmasında zaman zaman yaşanan düzensizliklerin asgariye indirildiğine dikkat çeken Özçelik, belli standartları oturttuktan sonra yurt dışına açılacaklarını söyledi.