Thk'dan Yıldönümü Ziyareti

Thk'dan Yıldönümü Ziyareti

Türk Hava Kurumu Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Noyan Erözçelik, Şükran Boz ve Mehmet Demircioğlu ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu'nun 85. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyarete geldiklerini belirten THK Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. THK Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş, "Kuruluş yıldönümü kutlama etkinliklerimizi Mayıs ayında yapacağız. 20-23 Mayıs tarihleri arasında 1. Batı Karadeniz Havacılık Şenlikleri'ni gerçekleştireceğiz. THK'nın tüm araçları Bartın'a gelecek. Bartın havacılık şenlikleri ile tanışacak. Aynı zamanda Kuşbakışı Türkiye Kentler Seti Projesi'nde pilot il seçildik. THK, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı ve TOBB'un desteklediği bir proje. Bu proje ile 13 bin merkezde Bartın'ın tanıtımı yapılacak. Sıkıntı çekilen nokta projenin yerel katılımını gerçekleştirebilmek. THK hava çekimlerini üstleniyor. Yerel ve kamu sponsorlarının katkılarıyla gerçekleşebilecek bir proje. Bu projenin gerçekleştirilmesi Bartın'ın tanıtımı açısından büyük bir fırsattır" dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın da THK Şube Başkanı Aktaş ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 85. yıldönümünü kutlayan Akın, Kuşbakışı Türkiye Projesi ile ilgili tanıtımda top yekun hareket edilmesi gerektiğini belirterek, "Özel idaremizin, belediyelerimizin, kamu ve özel sektörün destekleriyle Bartın bu projenin altından kalkabilir. Ancak top yekun hareket edilmesi gerekmektedir" dedi.
Bartın'ın çok güzel bir yer olduğunu vurgulayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Türkiye çok güzel ama Bartın bir başka güzel. Bu bölgenin kalkınması için neler yapılması gerekiyorsa beraberce yapalım" şeklinde konuştu. Türk Hava Kurumu'nu ve faaliyetlerini çok önemsediğini ifade eden Akın, THK'nın yapacağı tüm etkinliklerde belediye olarak destek olacağını söyledi. Başkan Cemal Akın ayrıca ziyaret anısına Şube Başkanı Sabri Aktaş'a tel kırma işlemeli ahşap tepsi hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile