Thk Gaziantep'te 8 Bin Kurban Derisi Topladı

Gaziantep Türk Hava Kurumu Gaziantep Şube Başkanı Dr. Gökhan Özboz, Kurban Bayramında 8 Bin deri topladıklarını açıkladı.

Türk Hava Kurumu Gaziantep Şubesi olarak Gaziantep'te 52 araç ve 112 personel ile kurban derisi topladıklarını dile getiren Gökhan Özboz, şehrin her bölgesinde görev yaptıklarını ifade etti.
Bu yıl kurban fiyatlarının yüksek olmasından dolayı kesimin az olduğuna dikkat çeken Özboz, "Her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında da valimizin bize tahsis ettiği 52 araç 112 personelle tüm şehrimizin her köşesinde kurban derilerini topladık. Bunun dışında gerek şubemiz gerekse telefon merkezimiz 12 saat boyunca görev yaptı. Merkezimize gelen 500'ün üzerinde telefonla adrese giden ekiplerimiz makbuz karşılığında kurban derileri alındı. 2010 yılında kurban fiyatlarının geçmiş senelere göre daha yüksek
olması sebebiyle ve Gaziantep'in gelir seviyesinin az olmasıyla kurban sayısı az kesildi. Geçen yıl 10 Bin kadar kurban derisi toplamışken, bu yılı 8 bin kurban derisi ile tamamladık" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile