Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Yargıtay ve Danıştay Başkanlıkları ' nın telefonlarının dinlendiği iddialarına ilişkin yü ; rü ; tü ; len soruşturma kapsamında Telekomü ; nikasyon İletişim Başkanlığı ' nda ( TİB ) yapılan aramalar sü ; rü ; yor .
Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Nuri Yiğit ve 3 bilişim uzmanının , Ankara 9 . Sulh Ceza Mahkemesi ' nin kararı doğrultusunda sabah saat 10 . 00 ' da TİB ' te başladığı incelemeler sü ; rü ; yor . 6 saattir devam eden aramalara Yargıtay ' da bulunan bir cumhuriyet savcısı da eşlik ederken , TİB ' te herhangi bir dinleme sö ; z konusu ise bunlara ilişkin kayıtlara el konulacak .
Bu kapsamda , TİB Başkanı Fethi Şimşek ' in de aralarında bulunduğu yetkililerden bilgi istenecek .
Tib'te Aramalar Devam Ediyor
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Yargıtay ve Danıştay Başkanlıkları'nın telefonlarının dinlendiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nda (TİB) yapılan aramalar sürüyor.



















