TIM'in 'Yesil' Seferberligine Hububatçilardan 50 Bin Fidan

TIM'in 'Yesil' Seferberligine Hububatçilardan 50 Bin Fidan

Yanginlarda kaybedilen ormanlik bölgelerde fidanlari toprakla bulusturmak amaciyla Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) tarafindan baslatilan yesil seferberlige Güneydogu Anadolu Hububat Bakliyat Yagli Tohumlar ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi Baskani Mahsum Altunkaya 50 bin fidan bagisladiklarini açikladi.

Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) tarafindan gelecek nesillere yesil bir Türkiye birakmak amaciyla ormanlik alanlari agaçlandirma adina baslatilan yesil seferberlige Güneydogu Anadolu Hububat Bakliyat Yagli Tohumlar ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi Baskani Mahsum Altunkaya kampanyaya 50 bin fidan ile destek olduklarini söyledi.

Son günlerde ülkenin farkli illerinde baslayan orman yanginlariyla Türkiye’nin cigerlerinin yandigina da dikkat çeken Mahsum Altunkaya yanan orman alanlarinin yeniden agaçlandirilmasi yönündeki her türlü çalismanin ve projenin içerisinde yer alacaklarinin da altini çizdi. Baskan Altunkaya yaptigi degerlendirmede, "Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) tarafindan gelecek nesillere yesil bir Türkiye birakmak amaciyla ormanlik alanlari agaçlandirma adina baslatilan yesil seferberlige bizlerde birlik olarak destek olmaya karar verdik. Söz konusu kampanyaya 50 bin fidan bagisi yapiyoruz. Son günlerde yurdumuzun çesitli illerinde baslayan orman yanginlarini ve buna bagli yasanan can kayiplarini yakindan takip ediyoruz. Yasamlarini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet diliyoruz. Orman yanginlarinda canlarini kaybeden canlarimiz yüregimizi sizlatiyor. Dogal yasami bütün canlilariyla birlikte korumak elbette bir insanlik görevi. Yesil Türkiye’nin insasinda da diger ihracatçilarimiz gibi bizler de üzerimize düsenleri yapmayi sürdürecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile