Tir Soförleri Iftar Saatini Ordu'ya Göre Ayarliyor

Tir Soförleri Iftar Saatini Ordu'ya Göre Ayarliyor

Ordu’da, Ramazan ayinin simgesi haline gelen uzun yol soförlerine iftariyelik dagitimi Büyüksehir Belediyesi tarafindan uygulanmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve baslamasindan sonra baslatilan uygulama, uzun yol soförleri ve vatandaslarin begenisini kazaniyor.

Ordu Büyüksehir Belediyesi yardimlasma ve dayanisma ayi olan Ramazan ayi ile birlikte yaptigi çesitli çalismalarla birçok vatandasa dokunmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi, 5 yil önce basladigi uzun yol soförlerine ve sehirlerarasi seyahat eden vatandaslara iftariyelik ikrami bu sene de devam ediyor.

Uzun yol soförleri uygulamadan memnun

Ordu’dan geçen uzun yol soförleri basta olmak üzere iftara yetisemeyen vatandaslarin noktasi olan Ramazan iftariyelik dagitim noktalari, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve baslamasindan sonra her Ramazan ayinda hizmet veriyor. Yapilan uygulama özellikle Ordu üzerinden dogu ve bati istikametine yük tasiyan uzun yol soförlerini mutlu ederken, iftar saatlerini Ordu’ya göre ayarlayan soförler bu uygulama sayesinde mutlu olduklarini belirtiyor.

“5 yildir orucumuzu Ordu’da açiyoruz”

Iftar saatinde Ordu Büyüksehir Belediyesi’nin yol üzerinde kurdugu iftariyelik stantlarinda oruçlarini açan uzun yol soförleri, aldiklari hizmet karsisinda emegi geçen herkese tesekkür etti. Soförler, “Her Ramazan oldugu gibi bu Ramazan ayinda da iftarimizi Ordu’da açiyoruz. Biz uzun yol soförleri olarak yillardir iftar saatimizi Ordu’ya göre ayarliyoruz, simdi yine buradayiz. Durduk, mola verdik, iftarimizi açacagiz. Burada böyle güzel bir hizmet var, tesekkür ediyoruz. Yapanlardan emegi geçen herkesten Allah razi olsun” ifadelerine yer verdiler.

Ordu Büyüksehir Belediyesi’nin iftariyelik hizmeti, Ramazan ayi boyunca sehrin giris ve çikislarinda uygulanmaya devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile