Tiyatro Çocuk Atölyesi'nden 'Dostluk Parki' Izleyiciyle Bulusuyor

Tiyatro Çocuk Atölyesi'nden 'Dostluk Parki' Izleyiciyle Bulusuyor

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun, 9 ile 15 yas arasi çocuklardan olusan Tiyatro Çocuk Atölyesi’nin ‘Dostluk Parki’ oyunu izleyiciyle bulusuyor.

Her yil binlerce izleyiciye ulasan Kepez Belediye Tiyatrosu, bir yandan da yetenekli çocuklari tiyatro sahnelerine hazirliyor. KBT’nin usta oyunculari tarafindan yetistirilen, 9 ile 15 yas arasi çocuklardan olusan Tiyatro Çocuk Atölyesi, seyirciyle bulusuyor. Sokaktaki can dostlara sevgi ve sefkatle yaklasimi konu alan ‘Dostluk Parki’ adli oyun, 27 Haziran Persembe günü saat 20.00’de Erdem Bayazit Kültür Merkezi’nde ücretsiz sahnelenecek.

Minik tiyatrocular sahneye çikiyor

Derya Bütev’in yazdigi ve yönetmenligini Özge Efe ile birlikte yürüttügü oyun, evcil hayvanlarin disarida yasayan can dostlara göre daha rahat yasam sürdükleri, sokaktaki can dostlarinda unutulmamasi gerektigi konu ediliyor. Oyunda çocuklarin zor sartlarda yasayan canlilarin yardim çigliklarini duymalari ve onlarin rahat edebilmeleri için ne gerekiyorsa yapmalari vurgulaniyor. Dostluk Parki’nda bulusan can dostlarin, birlik olunca bütün dertlerinin kayboldugu, yardimlasmanin sonucunda ise engellerin de sevgiyle asilabilecegi anlatiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile