TKBB'nin Faaliyet Raporuna 2 Uluslararasi Ödül

Türkiye Katilim Bankalari Birligi (TKBB), 2020 Yili Faaliyet Raporu'yla IADA Uluslararasi Yillik Rapor Tasarim Ödülleri'nde çifte ödül kazandi.

TKBB'den yapilan açiklamaya göre, katilim bankaciligi sektörünün çati kurulusu olarak 20. yilini kutlayan TKBB, "Sürdürülebilir bir dünya için" sloganiyla hazirlanan 2020 Yili Faaliyet Raporu'yla Ingiltere merkezli IADA "Uluslararasi Yillik Rapor Tasarim Ödülleri"nde iç tasarimda altin, genel degerlendirmede gümüs ödüle layik görüldü.

Yillik faaliyet raporlarinda orijinalligin sinirlarini en üst seviyeye çikarmayi hedefleyen IADA, TKBB'nin 2020 Yili Faaliyet Raporu'nu estetik ve sanatsal tasarimda en iyiyi örnekleyen çalisma olarak dünya çapinda tescilledi. Ingiltere merkezli olan IADA, dünya genelinde yillik rapor tasariminda en iyiyi hedefleyen sira disi çalismalari kabul ediyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen TKBB Genel Sekreteri Osman Akyüz, TKBB'nin faaliyet raporunda, katilim bankalarinin yillik detayli finansal veri ve mali tablolarinin yani sira katilim bankaciligi ve bankacilik sektörünün gelisimi ile dünya ve Türkiye ekonomisinde yasanan gelismelerin ortaya konuldugunu belirtti.

Raporda, sektöre ve ekonomiye dair gelecek dönem beklentilerine yer verdiklerini aktaran Akyüz, "Katilim bankalarimizin sürdürülebilirlik faaliyetleri ile dijitallesme çalismalari dahilindeki ürün hizmet ve is modelleri, çok yönlü ve bütünsel bir strateji ile ele aliniyor. Ekip basarisiyla ortaya çikardigimiz faaliyet raporumuzun tasarim anlaminda da IADA gibi saygin bir ödül programinda çifte ödüle layik görülmesinden büyük mutluluk duyduk. Gelecek yillarda da faaliyet raporumuzun içerik zenginligiyle birlikte görsel tasarimini gelistirmeye ve bu alanda ödüllerimizi artirmayi sürdürecegiz. Bu itibarla faaliyet raporumuzun hazirlanmasinda emegi geçen Tayburn ekibine de tesekkürlerimi sunarim." ifadelerini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile