TKDK Il Koordinatörü Türker Açiklamasi '836 Projeye 477 Milyon Hibe Saglandi'

TKDK Il Koordinatörü Türker Açiklamasi '836 Projeye 477 Milyon Hibe Saglandi'

Tarim ve Orman Bakanliginca Yozgat’ta IPARD 3 çagri dönemi tanitim toplantisi düzenlendi.

Yozgat Tarim ve Orman Müdürlügü ile TKDK Il Koordinatörlügünün de katkilariyla bir otelin toplanti salonunda gerçeklestirilen programda, katilimcilara IPARD 3 çagri dönemi ile ilgili bakanlik uzmanlari tarafindan bilgiler verildi.

Gerçeklestirilen toplantida proje faaliyetleri hakkinda bilgilendirme de bulunan TKDK Il Koordinatörü Selim Türker, 2011-2023 yillari arasinda 836 projeye 477 milyon hibe saglandigini söyledi.

Bu hibenin 342 milyonunun yatirimcilara ödendigini belirten Türker, 135 milyon liranin ise ödenecegini bildirdi. Türker, hibeler sayesinde ise 881 milyon liralik yatirim yapildigini ifade etti.

Il Tarim ve Orman Müdürü Tanju Özkaya ise TKDK’nin disinda Tarim ve Orman Müdürlüklerinin de Kirsal Kalkinma Yatirimlari Destekleme Projelerinin bulundugunu belirterek genel bütçede üreticileri desteklediklerini söyledi.



Tanitim ve bilgilendirme toplantisinin ardindan yapilan genel degerlendirme sonrasinda bakanlik uzmanlari tarafindan katilimcilarin sorulari cevaplandirilarak toplantiya son verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile