TKİ Tavşanlı Linyitspor sahasındaki ilk galibiyeti aldı.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, evinde oynadığı 4. maçında ilk galibiyetini aldı. Geride kalan 10 haftalık periyotta 2 depl

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, evinde oynadığı 4. maçında ilk galibiyetini aldı. Geride kalan 10 haftalık periyotta 2 deplasman galibiyeti bulunan Tavşanlı Linyitspor'un Kütahya Dumlupınar Stadı'nda oynadığı maçta ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka'yı 2-0 mağlup ederek sahasındaki galibiyet özlemine son vermesi taraftarını da oldukça mutlu etti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, müsabakayı isteyen bir felsefeyi sahaya yansıttıklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

'Linyit takımına yenilmek dünyanın sonu gibi algılanıyorsa bu beni üzer.' diyen Akçay, ''Linyit takımı, Türkiye'nin en iyi 36 takımından biridir. Linyitspor'a hoşgörüyle bakabilecek bir yaklaşım sahibi olmalıyız. Ona hak ettiği şekilde saygı gösterilmesi gerekiyor. Birileri bu takımı küçümsüyorsa, bu onların algı sorunudur. Biz haddimizi bileceğiz. Ayaklarımızın yere basmasını bileceğiz ve çok akıllıca iyi stratejilerle bu ligin kalıcı takımı olma yönündeki hedefimize şaşmadan ilerleyeceğiz.'' şeklinde konuştu.

Öte yandan TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları ilçede bulunan Ada Stadı'ndaki çalışmaların bir an önce bitmesini ve maçların Tavşanlı'da oynanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Oynadığı 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 12 puanla 8. Sırada bulunuyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile