Tmmob'tan Ankara'ya Yürüyüş

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), "Torba Yasa Tasarısı"na karşı Türkiye'nin farklı bölgelerinden Ankara'ya yürüyüş gerçekleştirecek.

TMMOB Batman İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, mesleklerine sahip çıkma adına Gülistan Caddesi'nde basın açıklaması yaptı.
Grup adına TMMOB Batman İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hüseyin Oğuzcan yaptığı açıklamada, 14 Şubat'ta Ankara'da yapılacak olan TMMOB Olağanüstü Genel Kurulu'na gideceklerini söyledi.

14 Şubat'ta Ankara'da toplanacak olan TMMOB Olağanüstü Genel Kurulu'nda buluşmaya gideceklerini belirten Oğuzcan şöyle dedi:
Ülkeye, halka, mesleğimize sahip çıktığımız için Ankara'ya yürüyoruz. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı 24 odanın yüzlerce biriminden temsilcilerinin dün Türkiye'nin dört bir tarafından, altı ana kol üzerinden başlattığı Ankara yürüyüşümüzün ikinci günündeyiz. Ankara'ya, TMMOB yasası ile imar, iskan ve tabiat varlıkları ve çevre yasalarında yapılması planlanan rant amaçlı değişiklikleri protesto etmeye, örgütsel birliğimizi ve mücadele kararlılığımızı pekiştirmeye gidiyoruz."
Açıklamanın ardından grup sessizce dağıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile