Tobb Başkan Yardımcısı Budak Açıklaması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Büyük Önder Atatürk'ün bıraktığı ve Türkiye'yi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye götürecek emanetleri daima koruyacaklarını ve yaşatacaklarını bildirdi.


Budak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ATSO olarak ölümünün 75. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve minnet duygularıyla andıklarını kaydetti.

Çetin Osman Budak, mesajına şöyle devam etti:

"O'nun ekonomik olarak bağımsız ve hür bir Türkiye yaratma mücadelesinin ve bu yolda ortaya koyduğu vizyonunun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamaktayız. Ülkemizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, çok çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz. Ulusça el ele vererek, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz takdirde, her hedefe ulaşacağımıza gönülden inanıyoruz. Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atarken söylediği; sözü şiarımız olmuştur. Büyük Önder'in, bize bıraktığı ve ülkemizi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götürecek emanetleri daima koruyacak ve yaşatacağız. ATSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin bilinci içindeyiz. Atatürk'ün, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacağından kimsenin kuşkusu olmasın."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile