TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan MTSO'ya Umem Teşekkürü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, iki yıldır Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi kapsamında en çok meslek kursu açan İçel Ticaret ve Sanayi Odası'na (MTSO) teşekkür etti.

Hisarcıklıoğlu'nun MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut'a gönderdiği teşekkür mesajında, "Birliğimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan protokolle uygulamaya başlayan UMEM Beceri’10 Projesi, İçel Ticaret ve Sanayi Odamızın desteği ile devam etmektedir. Bugüne kadar odanızın koordinatörlüğünde İçel’de yürütülen faaliyetler kapsamında, üyelerinizin iş gücü ihtiyacının tespitine yönelik olarak önemli çalışmalar yürütülmüş, elde edilen ihtiyaçlar doğrultusunda açılan 207 kurs ile bin 800’den fazla kişinin eğitim alması sağlanmıştır. MTSO öncülüğünde yürütülen çalışmalar neticesinde İçel, açılan kurs sayısı bakımından en başarılı il olma özelliğini göstermiştir" dedi.

Hisarcıklıoğlu, başarının en önemli ayağının projenin yerel bazda etkin duyurulabilmesi olduğunun altını çizdiği teşekkür mesajına şöyle devam etti: "Geçtiğimiz günlerde İçel’de bulunan tüm mahalle muhtarlarına yapılan UMEM bilgilendirmesinin projenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hizmet ve tarım sektörünün de devreye girmesiyle birlikte 2012 yılında İçel’de büyük istihdam rakamlarına ulaşılacağına olan inancım tamdır. İşverenlerimiz ve işçilerimiz için bir umut olan UMEM Beceri'10 Projesine bugüne kadar sağladığınız ve bundan sonra sağlayacağınız katkılar için teşekkür eder, başarılı çalışmalarından dolayı İçel Ticaret ve Sanayi Odası’na, İçel kurs yönetiminin tüm üyelerini kutlarım. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile