TOBB Il Kadin Girisimciler Kurulu Seçimleri Tamamlandi

TOBB Il Kadin Girisimciler Kurulu Seçimleri Tamamlandi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Diyarbakir Il Kadin Girisimciler Icra Kurulu seçimleri Diyarbakir Ticaret Borsasi’nda tamamlandi.

TOBB Diyarbakir Il Kadin Girisimciler Kurulu 1. Icra Kurulu toplantisi Diyarbakir Ticaret Borsasi (DTB) Baskani Engin Yesil’in baskanliginda gerçeklestirildi.

Yapilan toplantida Icra Kurulu Baskanligina Cevher Defne Eyyubi, Baskan Yardimciliklarina ise Gülten Arslan Ekinci ile Hatice Akyil seçildi.

Seçimlerin ardindan gerçeklestirilen 1. Icra Kurulu toplantisinda konusan DTB Yesil, Türkiye’de girisimciligin özendirilmesi ve girisimcilik kültürünün gelismesine öncülük etmek amaciyla, TOBB Il Kadin Girisimciler Kurulunun kente ve bölgeye hayirli olmasini diledi.

Baskan Yesil, “Kadin girisimcilerin Icra Kurulunun birlik ve beraberlik içinde girisimcilik ekosistemini gelistirerek yeni girisimcilerin önünü açmaya yönelik hizmet edeceklerine ve ekonomik kalkinmaya önemli katkilarda bulunacaklarina inaniyorum” dedi.

Il Kadin Girisimciler Kurulu Baskanligina Seçilen Cevher Defne Eyyubi ise, süreçte ilgi ve desteklerini esirgemeyen Diyarbakir Ticaret Borsasina, Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasina ve tüm kadin girisimciler kurulu üyelerimize tesekkür ederek, “Bundan sonraki süreçte hayata geçirecegimiz projelerde ilimizde ve bölgemizde bulunan tüm kadin kurum ve kuruluslariyla güç birligi yaparak çalismalarimizi yürütecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile