TOGG'a Açilan Yollarda Son Hazirliklar Tamam

TOGG'a Açilan Yollarda Son Hazirliklar Tamam

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, 29 Ekim’de gerçeklestirilmesi planlanan TOGG Fabrikasi açilisi öncesinde son hazirliklari yerinde inceledi.

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, beraberinde AK Parti Gemlik Ilçe Baskani Mehmet Samil Yigit, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Setenay Yüksel Olguner ve ilçe yöneticileri ile birlikte TOGG Fabrikasi’na ulasim hatlarindaki çalismalar hakkinda bilgi aldi. Karayollari 14.Bölge Müdürlügü tarafindan yürütülen Yeni Mahalle - Kurtul farkli seviyeli kavsaklari, TOGG Kavsagi Kursunlu Çevre Yolu’nda incelemelerde bulunan Baskan Gürkan, bölgedeki çalismalarin en kisa sürede tamamlanabilmesi için projelerin takipçisi olduklarini söyledi.



Baskan Gürkan, merkezi hükümet ve yerel yönetimler nezdinde gerçeklestirilen ve Bursa’yi her alanda kalkindiran projelerle sehri gelecege tasimaya devam ettiklerini vurguladi. Bursa’nin ve Türkiye’nin dünyaya açilan markalarindan biri olacak TOGG’un sehir vizyonu açisindan önemine deginen Baskan Gürkan, “Hepimizi gururlandiran fabrikamizin en iyi sekilde isleyebilmesi, gurur tablomuz olacak otomobillerimizin Bursa’dan dünyaya sorunsuz bir sekilde açilabilmesi için üzerimize düsen her seyi yapiyoruz ve yapmaya da devam edecegiz. Bursa’nin gücüne güç katacak projede yanimizda olan Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, bakanlik yetkililerimiz ve Karayollari 14.Bölge Müdürlügü yetkilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile