Tok Grup, Atakum Rezidans ile Samsun'u çekim ve yatırım merkezi yapacak

Samsun'u Karadeniz'in çekim ve yatırım merkezine getirmeyi hedefleyen Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık Limited Şirketi (Tok Grup), bölgenin ilk stüdyo t

Samsun'u Karadeniz'in çekim ve yatırım merkezine getirmeyi hedefleyen Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık Limited Şirketi (Tok Grup), bölgenin ilk stüdyo tipi rezidansını inşa ediyor.

Yeni Mahalle'de yapımına başlanan 254 dairelik rezidans, 2 yılda tamamlanacak. Güvenlik, daire içi temizlik, yıkama ve ütüleme, kiralama, alım ve satım, fitness salonları, kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, oyun salonları ve kafeterya gibi özelliklere sahil olan Atakum Rezidans'ta daireler ise birinci sınıf kalite ile donatılıyor. 2+1 ve 1+1 olmak üzere iki çeşitten oluşan tüm dairelerde açık mutfak, pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi, banyoda hilton lavabo, pimapen pencere, çelik kapı, laminant parke ve vestiyer buluyor. Kiraya verilmesi halinde 10 yılda kendisini amorti eden daireler, 24 ay sonra teslim edilecek.

Atakum Rezidans hakkında bilgi veren Tok Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Reşat Erol, amaçlarının, öncelikle Samsun'u Karadeniz'in çekim ve yatırım merkezi haline getirmek olduğunu söyledi. Bölgede rezidans tipi yerleşim eksiği bulunmasının da etkisiyle projeye başladıklarını ifade eden Erol, "Konut sektöründe artık büyük daire, getiri özelliğini yitirdi. Artık rezidans tipi daireler daha avantajlı konuma geldi. Dairelerimiz A'dan Z'ye birinci sınıf olarak donatılacak. İnsanların tereddütlerine mahal vermeyeceğiz. Şu an yoğun talep var. Haziran'da başladığımız satışlarımızda dairelerin yarısı sahibini buldu. Kısa zaman sonra da satış dönemi biter. Verimli olarak kullanılabilecek konutlarımız, sosyal tesisleri ile birlikte bütün ihtiyaçlara cevap verebilecek öğeleri bünyesinde barındırmaktadır." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile