Tokat'in Temizligi Kadinlara Emanet

Tokat'in Temizligi Kadinlara Emanet

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, kenti “Marka Sehir” yapma hedefi dogrultusunda temizlik çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, Tokat’i “Marka Sehir” yapmak için degisime devam ediyor. Göreve geldigi günden itibaren Tokat’in temizligine dikkat çeken ve bu konuda çalismalarini hizlandiran Baskan Yazicioglu, bir yandan temizlik konusunda yeni araçlari belediye bünyesine kazandirirken bir yandan da temizlik konusunda istihdami artirmaya devam ediyor. Tokat Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesinde is basi yapan kadin personeller, Tokat’in dört bir yaninda temizlik faaliyetlerini yürütüyor. Kadin istihdamini desteklemek ve kadinlari is gücüne katmak amaciyla kollari sivayan Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, sehrin cadde ve sokaklarinin temizligini kadinlara emanet etti.

Konu hakkinda bilgi veren Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu; “Tokat’a kadin elinin degmesi önemli. Çünkü kadinlarin biliyorsunuz hassasiyeti ilgisi, alakasi, bir de yasadigi sehrin temizligi de çok önemli. Malum personel sayimiz çok yeterli degildi. Yavas yavas personel sayimizi arttiriyoruz. 15 tane kadin temizlik elemani istihdam ettik. Sokaklarda özellikle ana caddelerde olmasini arzu ettim. Bu bizim için önemli. Bu bir ilk degil ama Tokat’imiz için bir ilk olabilir. Özellikle sokakta temizlik noktasinda çalisan personelimize ben de çok özen gösteriyorum. Hatta kiligindan, kiyafetinden, davranisindan ve üsluplarindan ve özellikle de temizliklerinden ben kendim de denetimlerimi yaparak devam ediyorum bu süreçte. Bence Tokat için hayirli oldu, güzel oldu. Iyi bir baslangiç oldu Tokat için de. Tokat’a bir kadin elinin degmesinde bir hayir vardir” dedi.

Is imkani bulan kadinlar da baskana tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile