Tokat Mezarliklar Müdürlügü Yeni Yerine Tasiniyor

Tokat Mezarliklar Müdürlügü Yeni Yerine Tasiniyor

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu tarafindan Tokat Belediyesi bünyesine kazandirilan mezarliklar müdürlügü daha verimli ve etkin hizmet vermek için yeni yerine tasiniyor.

Yas sebze ve meyve hali yaninda mülkiyeti belediyeye ait 4 dönümlük alanda mezarliklar müdürlügünün faaliyete geçmesi için Tokat Belediyesi tarafindan alan düzenleme ve bina bakim tadilat çalismalari devam ediyor.

Konuyla ilgili açiklama yapan Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, yeni müdürlüklerle hizmetlerin daha etkin ve verimli bir sekilde sunulmasini hedeflediklerini belirterek, “Hizmetlerimizi zamaninda, hizli, ekonomik ve adil bir sekilde sunmak amaciyla Tokat Belediyemize kazandirdigimiz yeni müdürlüklerimizden biri olan Mezarliklar Müdürlügümüz için yeni yerimizi hazirliyoruz. Yas sebze ve meyve hali yaninda mülkiyeti belediyemize ait yaklasik 4 dönümlük bölgede, bina ve alan düzenleme çalismalarimizi tamamladiktan sonra mezarliklar müdürlügümüzü tasiyacagiz. Sehrimize, belediyemize hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile