Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Niksar'lılardan destek istedi

Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Niksar'lılardan destek istedi

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, seçim çalışmalarına Niksar'ın belde ve köylerinde devam etti.

Sabah saatlerinde Ayvaz Park Otelde kendisinin de aralarında bulunduğu Niksar Danişmend Gazi Lisesi Mezunlarının düzenlediği sabah kahvaltısına katıldı. Okul Müdürleri ve mezunlarıyla yapılan kahvaltı sonrası Ayvaz Park Otelin Bahçesinde sohbet edilerek eğitimde yapılan ve olması gereken konular hakkında sohbet edildi.

Milletvekili Dilek Yüksel, Kahvaltının ardından, Kutlu Doğum programı için Niksar’ın Eryaba köyü ve Gökçeli kasabasına giderek vatandaşlarla 12 Haziran seçimleriyle ilgili sohbet etti ve aynı zamanda onları diledi. Eryaba Köyünden Niksar’ın Sorhun köyüne geçen Milletvekili Dilek Yüksel burada hemşerileriyle bir araya gelerek 12 Haziran seçimleri için destek istedi.

Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Niksar'lılardan destek istedi

Eğitimde gelinen noktayı ve hastanelerde hastalara yapılan hizmetleri dile getiren Milletvekili Yüksel konuşmasına şöyle devam etti. “Sorhun köyü bizim için çok önemli önemli. Sizlerin bizlerin, emanetinize sahip çıkacağımızdan nasıl şüphesi yoksa; bizlerin de sizlerin bizim dışımızda başka bir partiye oy vermeyeceğinizi biliyoruz. Bizler sizin emanetinize sahip çıktık. Her alanda hizmetlerimizi artırdık.

Sigortalılarımız ve emeklilerimiz Tokat’a gitmek zorunda kalıyorlardı. Sosyal Güvenlik Kurumu şubesini Niksar’ımıza açtırarak Niksarlı hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Birçok ilde olmayan doğal gaz artık ilçemizde. Adliye Sarayı inşaatını tamamladık, KÖYDES’le tüm köylerimizin altyapı, içme suyu, yol problemlerini çözdük kalanları da inşallah tamamlayacağız.

Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Niksar'lılardan destek istedi

Enerji konusunda da çok ciddi yatırımlar yaptık. Bazı bölgelerde elektrik kablolarını yeraltına aldırdık. Trafoları güçlendirdik. Şuan köylerde elektrik hatlarının bakım ve onarımları yapılıyor. Yeni TEDAŞ binamızı da Niksar’ımıza kazandırdık. Tokat-Niksar ve Niksar-Ünye yol proje çalışması 2011 yılı içerisinde tamamlanmış olacak. Niksar Devlet Hastanemizin ihale tarihi açıklandı. En kısa sürede temelini hep beraber açacağız.

Hizmetlerimizde hedefimiz tüm Türkiye, tüm Tokatlı Tüm Niksarlı hemşerilerimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimiz. Niksar’ın en ücra köşelerindeki vatandaşlarımıza ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sorhun köyü muhtarımız Sorhun köyü için istediği ödenek her zaman çıkıyor, bu tür ödenek ve hizmetleri bütün köylerimize yapıyoruz. Köyünüze yapılması planlanan Gölet incelendi ve yapılması için çalışmalarımız devam ediyor, bu gölet sayesinde sizlerin ihtiyaçlarının giderilmesi kadar bu gölet için bu bölgeye gelmek isteyen yerli turistlerimizde olacaktır.
Sorhun’a yapılacak olan Gölet’in Bölge için çok önemli bir çalışma olacak. Sorhun Köyümüz daha önce AK Parti’ye çok gür bir sesle nasıl evet dediyse, 12 Haziran Seçimlerinde de aynı güçte hizmete, istikrara, 2023 büyük ve Lider Ülke Türkiye hedefine de evet diyecektir” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile