Tokat'ta Yasanan 4,7 Büyüklügündeki Deprem Ani Güvenlik Kamerasinda

Tokat'ta Yasanan 4,7 Büyüklügündeki Deprem Ani Güvenlik Kamerasinda

Tokat’ta yasanan 4,7 büyüklügündeki depremin ardindan, Tokat Sulusaray ilçesi Belediye Baskani Davut Kiliç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadigini söyledi. Öte yandan deprem ani güvenlik kameralarina yansidi.



AFAD tarafindan açiklanan bilgilere göre, saat 01.06’da merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 4,7 büyüklügünde deprem meydana geldi. Deprem, 9,97 kilometre derinlikte kaydedildi. Sarsinti Sivas ve Yozgat illerinden de hissedildi. Depremi hisseden vatandaslar büyük bir panik yasayarak kendilerini disari atti. Deprem ani is yerlerinin güvenlik kameralarina yansirken Tokat Sulusaray Belediye Baskani Davut Kiliç, açiklamalarda bulundu. Baskan Kiliç, su ana kadar herhangi bir olumsuz durumun olmadigini fakat dikkatli olunmasi gerektigini söyledi.



“Yikilan, hasarli bir bina yok”

Kiliç, ilçede yikilan ve hasarli bir binanin olmadigini ifade ederek, “Saat 01.06’da Sulusaray ilçe merkezli 4,7 büyüklügünde bir deprem meydana geldi. Su ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. Yikilan, hasarli bir bina yok. Herhangi bir can kaybi ve yaralanma da yok. Köylerimizde de sorun yok. Özellikle vatandaslarimiz bu gece, dikkatli, uyanik olmasini ve mümkünse bu geceyi disarda geçirmeleri önemli. Vatandaslarimizi dikkatli olmalari konusunda anons yaparak uyariyoruz. Deprem ülkemizin gerçegi. Ilçemiz de Kuzey Anadolu fay hattina yakin bölgede bulunuyor. Hepimize geçmis olsun” dedi.

Vatandaslar ise depremi hisseder hissetmez kendilerini evden disari attiklarini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile