TOKI 2 Kültür Ve Sanat Merkezi Kursiyerlerinin Eserleri Görücüye Çikti

TOKI 2 Kültür Ve Sanat Merkezi Kursiyerlerinin Eserleri Görücüye Çikti

TOKI 2 Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerlerinin birbirinden güzel el isi ürünleri Yunusemre Belediyesi 100. Yil Meydani’nda görücüye çikti.

TOKI 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde Yunusemre Ilçe Halk Egitim Merkezi’nden uzman ögretmenler esliginde el isi ürünler üreten kursiyerler, Yunusemre Belediyesi 100. Yil Meydani’nda emeklerini sergiledi. Sergin açilisina Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Ilçe Halk Egitim Müdürü Aysen Oguz, Baskan Yardimcisi Emine Özge Arslan, kursiyerler ve hocalari katildi.

Kursiyerleri kutlayan Baskan Balaban açilista yaptigi konusmada, “TOKI 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde taki tasarim, kaligrafi, amigrumi, soguk seramik ve ahsap oyma gibi eserleri üreten kursiyerlerimizin degerli eserlerini belediyemiz önünde sergiliyoruz. Belediye olarak bu tür eserlerin ortaya çikmasi adina çalismalarimiz sürecek. Tüm kursiyerlerimize böyle güzel eserleri sergiledikleri için tesekkür ediyor; vatandaslarimizi 3 gün boyunca sergilenecek olan eserleri görmeye davet ediyoruz” dedi.

Sergi, 15-16-17 Mayis 12.00-18.00 saatleri arasinda 100. Yil Meydani’nda gezilebilecek.

Öte yandan Muradiye Engelsiz Yasam Merkezi’nde egitim gören özel ögrencilerin birbirinden güzel eserleri Forum Magnesia’da görücüye çikti. Atik malzemelerden olusan eserler, bugün 22.00’ye kadar vatandaslarin begenisine sunulacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile