TOKİ'den görme engelliler için hizmet özeti

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından son 7 yılda yapılan çalışmalar, tanıtım CD'si haline getirildi. Görme engelliler de dikkate alınarak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından son 7 yılda yapılan çalışmalar, tanıtım CD'si haline getirildi. Görme engelliler de dikkate alınarak TOKİ'nin internet adresine konulan CD'de geçmişten günümüze yapılan çalışmaların kısa bir özeti yapılıyor.

Yaptığı çalışmaları toplumun her kesimine doğru bir şekilde anlatmak için teknolojik imkanlardan azami ölçüde yararlanan TOKİ, havadan ve yerden yapılan çekimlerle de görme engelli olmayanlar için görsel yönü öne çıkan bir çalışma ortaya koyuyor. 425 bin konut yapımından okullara, hastanelerden sağlık ocaklarına, kentsel yenileme çalışmalarından gecekondu dönüşüm projelerine, afet konutlarından tarımköy projelerine kadar son 7 yılda yoğunlaşan çalışmaların anlatıldığı CD'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu konut çalışmalarını anlattığı kısa bir konuşması da yer alıyor. Öte yandan TOKİ tarafından hazırlanan internet sitesinde, şeffaflığın göstergesi olarak ihaleler aylar önceden ilan edilirken, satışlar, duyurular, yapımı devam eden konutların son durumu, konut projelerinin yapıldığı yerlerin haritaları, konut tipleri, müşteri memnuniyetine dönük anketler ile öneri ve şikayet hattı yer alıyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile