Tollu'dan Gece Denetimi

Tollu'dan Gece Denetimi

Mersin'in Erdemli ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Erdemli Belediyesi'nce akşamları da devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçenin yol sorununun önemli ölçüde çözüme kavuşturulacağı belirtiliyor.
Söz konusu çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin yol sorununun çözümünün belediyenin öncelikleri arasında yer aldığına dikkat çekerek, bu konuda oldukça hassas olduklarını dile getirdi. Tollu, "Erdemli'nin yol sorunu kalmayacak. Bu konuda oldukça kararlıyız. Yapılan çalışmalar kapsamında işe ilk olarak yola asfalt dökerek başlıyoruz. Daha sonra asfaltladığımız yollara parke taşı döşeyip, kaldırımlarını yapacağız. Tüm bu çalışmalarla da ilçemize yeni güzellikler kazandırmış olacağız" dedi.
Belediye olarak hizmet üretebilme çabası içinde olduklarını ve bu kapsamda da neyi, nasıl ve ne şekilde yapacaklarını da çok iyi bildiklerini anlatan Tollu, halkın hizmet eksikliklerine göre adım attıklarını ve buradaki temel amaçlarının da Erdemli'ye hizmet olduğunun altını çizdi. Mükerrem Tollu, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçenin sorun ve sıkıntılarını çözebilmenin dışında hiçbir konuyla ilgilenmediklerini ifade ederek, "İnsanın yaşadığı şehre, o şehrin insanlarına hizmet etmesi kadar daha güzel bir şey yok" diye konuştu.
Erdemli'nin her yerinin adeta şantiyeye dönüştüğünü, bir yandan asfaltlama yapılırken, diğer taraftan da yollara parke taşı döşendiğini dile getiren Tollu, tüm bu çalışmaların da gece-gündüz demeden görev yapan belediye personelinin özverili çalışmalarıyla yerine getirildiğini vurguladı. Tollu, konuşmasını da şöyle sürdürdü; "Her şey bu güzel şehrin daha iyi olması için. Bu ilçenin güzelleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Öte yandan, Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklama göre; Cumartesi Pazarı'nın bulunduğu bölgedeki asfaltlama işlemlerinin tamamlandığı, Sultan Akın İlköğretim Okulu ile Spor Salonu arasında kalan bölgede de yeni yollar açılırken, gerekli asfaltlama çalışmalarının da yapıldığı kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile