Tomruk Yüklü Kamyon Bariyerlere Girdi Açiklamasi 1 Ölü

Tomruk Yüklü Kamyon Bariyerlere Girdi Açiklamasi 1 Ölü

Antalya’nin Manavgat ilçesinde kamyonun bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, agir yaralanan kamyon sürücüsü hastanede yasamini yitirdi. Güvenlik kamerasina yansiyan kazada, kamyonun hizli olmadigi ve bariyerlere dogru hareket ettigi görüldü.

Kaza; Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Tekandiz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametine gitmekte olan Soner Ayar’in kullandigi 07 BER 576 plakali tomruk yüklü kamyon, refüjdeki bariyerlere çarparak devrildi. Kazanin ardindan yol kenarinda bulunan dinlenme tesisindeki vatandaslar kaza yerine kosarken, yola dökülen tomruklarin bir baska kazaya sebep olmamasi için ellerinde telefonlarinin isiklariyla yoldan geçen araçlari uyarmaya çalisti.

Tur araci duramayarak kaza yapti

Vatandaslarin çabalari tur aracinin kaza yapmasini önleyemedi. Volkan Sagaç’in kullandigi 34 ABK 872 plakali tur minibüsü, vatandaslarin çabalarina ragmen hizini kesmezken, kamyonun devrildigi yeri 100 metre geçtikten sonra yol kenarinda bulunan vatandasin karpuz tezgahi olarak kullandigi römorka çarptiktan sonra çaliliklar arasina girdi.

Kamyon sürücüsü itfaiye ve 112 Saglik ekibi tarafindan çikarildi

Kazanin ardindan olay yerine gelen Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat Birimine bagli kurtarma ve 112 Saglik ekibi, kamyon sürücüsünü bulundugu yerden çikararak ambulansa aldi. Ambulansta yapilan müdahalenin ardindan en yakin özel hastaneye kaldirilan 44 yasindaki kamyon sürücüsü, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Diger taraftan yaralanan tur minibüs sürücüsü, aracinin basindan ayrilmamak ve hastaneye gitmemek için 112 Saglik ekibini ugrastirdi. Ekipler minibüs sürücüsünü ikna edip hastaneye götürdü.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Kaza ani ise bir isletmenin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde kamyonun isiklara geldiginde hizli olmadigi, yavas giderek bariyerlere çarptigi görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile