Top Oynama Yüzünden Çikan Kavgada 4 Kisi Tutuklandi

Top Oynama Yüzünden Çikan Kavgada 4 Kisi Tutuklandi

Adana’da çocuklarin top oynamasi yüzünden çikan kavgada 6 kisi yaralanirken, olaya karistigi öne sürülen 4 zanli tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, 5 Temmuz günü saat 23.30 siralarinda Yüregir ilçesi 19 Mayis Mahallesi’nde meydana geldi. Zübeyde (38) ile Mesut Günes (38) çiftinin çocuklari Y.G. (16) ve M.G. (14) sokakta top oynamaya basladi.

Bu sirada çocuklarin topu, komsulari Ihsan Çaçan’in (47) sokakta park halindeki otomobiline çarpti. Sokaktan gelen ses üzerine balkona çikan Çaçan, çocuklara tepki gösterdi. Daha sonra Çaçan, Günes ailesinin evine gidip, “Çocuklariniz otomobilime zarar veriyor” dedi.

Zübeyde Günes de tepki gösterince iki aile arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Çaçan, Mesut Günes’i darbedip evine döndü.

Amcasinin darbedildigini ögrenen Mustafa Günes (22) telefonla aradigi arkadaslari Murat Kiliç, Mehmet Ziya Öztemel (21) ve Ibrahim Ekinci’yi (22) oturduklari sokaga çagirdi. Öztemel, sokaga çagirdigi Ihsan Çaçan’a tabancayla ates açti. Bunun üzerine Çaçan’in kardesi Yasin Çaçan da (41) pompali tüfekle karsilik verince sokak ortasinda çatisma çikti. Silahli kavgada Ihsan Çaçan, yakinlari Irfan, Yasin ve Azize Çaçan ile diger aileden Öztemel ve Ibrahim Ekinci yaralandi.

Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilar, ilk müdahalelerinin ardindan kentteki çesitli hastanelere kaldirildi. Tedavisi devam eden yaralilardan Ihsan Çaçan ile Mehmet Ziya Öztemel’in durumunun agir oldugu ögrenildi. Olay yerinde çalisma yapan polis, 8 bos pompali tüfek kartusu ve 7 bos tabanca kovani bulurken, olayda kullanildigi degerlendirilen tabanca ve 3 pompali tüfege de el koydu.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Mustafa Günes, Murat Kiliç, Yasin Çaçan ve Ziya Öztemel çikarildiklari mahkemece tutuklandi. Yaralilarin ise tedavilerinin sürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile