Toplamak Istedigi Hurda Demirler Ölümüne Neden Oldu

Toplamak Istedigi Hurda Demirler Ölümüne Neden Oldu

Adiyaman’da kazilan bir çukura girerek hurda demir toplamak isteyen kisi, meydana gelen göçügün altinda kalarak hayatini kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Adiyaman merkez Bahçecik Mahallesi 1851 Sokak içerisinde bulunan bir binanin kanalizasyonu için açilan çukurda boru döseme çalismasi yapilmaya baslandi. Isçilerin boru dösedigi esnada iddialara göre 67 yasindaki Mehmet Köse, çukurda bulunan hurda demirleri almak istedi. Çukura giren Mehmet Köse, hurda demirleri almak istedigi esnada göçük meydana geldi. Toprak altinda kalan Mehmet Köse için durum 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Kisa sürede olay yerine saglik ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kazma ve küreklerle toprak altinda kalan Mehmet Köse’yi çikartmak için yogun çaba sarf etti. Is makinelerinin de devreye girdigi kurtarma çalismalarinda adeta zamanla yarisildi. Yaklasik yardim saat süren çalismalar sonucunda Mehmet Köse bulundugu yerden çikarildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Mehmet Köse, Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Burada tedavi altina alinan Mehmet Köse yapilan bütün müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Mehmet Köse’nin cenazesi yapilan islemlerin ardindan hastane morguna kaldirildi.

Konuyla ilgili sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile