"Toplayalım, Engellilere Umut Olalım" Projesine Destek

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz’un desteğiyle Türkiye genelinde ilk olarak Araban İlçe Emniyet Amirliği’nin başlattığı "Toplayalım, Engellilere Umut Olalım" projesine, Gaziantep‘te faaliyet gösteren Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği‘nden ikinci kez destek geldi.

01 Ocak 2011 tarihinde Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz’un desteğiyle Araban İlçe Emniyet Amirliği‘nin, Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekli ilçe merkezi ve köylerinde başlattığı 06 Nisan 2011 tarihinde sona erecek olan "Toplayalım, Engellilere Umut Olalım" projesine, Gaziantep‘te faaliyet gösteren Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyeleri, kendi aralarında topladıkları parayla ikinci yardımını yaptı.

Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan ile yönetici Mesut Doğan ve üyeler, topladıkları atık pet şişeler ile dernek yöneticileri ve üyeleri arasında topladıkları nakdi para yardımını Araban İlçe Emniyet Amirliği‘ndeki görevlilere teslim ederek ikinci katkıyı sağladılar. Dernek Başkanı Garip Doğan, "Kampanya için emeği geçenlere teşekkür ederim. İlçe Emniyet Amirliği yetkililerinin, Türkiye genelinde böyle bir kampanya başlattığını öğrendik ve Gaziantep‘te faaliyet gösteren bir dernek olarak bu anlamlı kampanyaya katkı sağlamak istedik. İlk etapta topladığımız atık pet şişeleri 09 Şubat 2011 tarihinde Gaziantep’ten Araban ilçesine getirerek İlçe Emniyet Amirliği yetkililerine teslim ederek ilk desteğimizi sağladıktan sonra ikinci desteğimizi de yine Gaziantep’te topladığımız atık pet şişeler ile dernek yöneticileri ile üyelerimiz arasında topladığımız bir miktar nakdi para desteğimizi de takdim ettik" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile