Toplum Ve Ruh Sagligi Merkezi'nden El Sanatlari Sergisi

Toplum Ve Ruh Sagligi Merkezi'nden El Sanatlari Sergisi

Samsun Bafra Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sagligi danismanlari ile birlikte yapilan resim ve el isleri, “30 Agustos Zafer Bayrami" temali sergi ile görücüye çikti.

Poliklinikler girisinde açilan sergiyi gezen Bashekim Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, Bashekim Yardimcisi Uzm. Dr. Emre Kiraç, Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Emine Avci, Müdür Yardimcisi Özcan Senyurt ve hasta yakinlari yapilan resim ve el islerini incelediler.

Bashekim Domaç, ”Bafra Devlet Hastanemizin Toplum Ruh Sagligi Merkezimizin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutlamak için yapmis oldugu sergideyiz. Toplum Ruh Sagligi Merkezimiz 2013 yilinda açilmis, 2014 yilinda bakanlik onayiyla hizmet vermeye devam etmektedir. Bugüne kadar 887 hastamizi topluma kazandirmak için çalismalara devam ediyoruz. Buradaki hastalarimiz agir psikolojik sorunlari olan hastalar. Bunlarin hastane sürecindeki tedavileri tamamlanmis ancak saglikli bir birey olma yolunda topluma kazandirmak için yaptigimi çalismalar var. Resim çalismalari, müzik çalismalari, baska etkinlikler. Biz bu arkadaslarimizin yaptigi etkinlikleri haftada 3 gün direk bu arkadaslarimizin yaptiklari etkinlikleri burada paylasiyoruz. Diger günlerde de tedavileriyle ilgili, gerekse diger etkinlikleriyle ilgili planlamalarimizda devam ediyor. Psikiyatri uzman hekimimiz, psikologumuz, sosyal çalismacimiz, hemsirelerimiz ve diger destek elamanlarimizla beraber bu hastalarimizi topluma kazandirmak için sürekli bir gayret içerisindeyiz. Amacimiz onlarin da topluma faydali birey olarak yasamlarina devam etmeleri. Ayni zamanda önemli bir gün olan 30 Agustos Zafer Bayrami’nin arifesinde böyle bir olayi yapmak da bizim için gurur verici bir durum. Biz buradan da tüm Türk milletinin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutluyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile