Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’dan Bayram Mesajı

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’dan Bayram Mesajı

Dini ve resmi bayramlarda mesaj yayınlayan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, bu geleneği bu yıl da devam ettirdi.

Başkan Uygur yayınladığı bayram mesajında, “Torbalı halkının Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Ramazan ayının mukaddes bir ay olduğunu belirten Başkan Uygur, “Torbalı’da ve Türkiye’mizde bereketli bir Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşadık” dedi.

UYGUR, “YAŞANAN SAVAŞLAR BİZLERİ ÜZÜYOR”
Ramazan ayında yardımlaşma duygularının en üst seviyede olduğunu belirten Başkan Uygur, dünya barışına da dikkat çekti. Uygur, “Bu mukaddes ayda Türk ve İslam coğrafyasında yaşanan savaşlar bizleri üzüyor. Akan kanın bir an önce durmasını, savaşların bitmesini, yaşanan acıların dinmesini ve dünya barışının sağlanmasını temenni ediyorum. Bu duygularla ilçemizin, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

SOSYAL YARDIMLAR EVLERE BIRAKILDI
SOSYAL yardımlar konusunda başarılı çalışmaları olan Torbalı Belediyesi, Ramazan ayında da binlerce aileye ulaştı. Torbalı Belediyesi ramazan ayı boyunca her gün 2 Bin aileye sıcak yemek dağıtırken, 2 Bin aileye de kuru erzak yardımında bulundu. Ayrıca 5 bin aileye de un dağıtıldı. Belediyenin sosyal yardımları vatandaşları rencide etmeyecek bir şekilde, belediye personeli tarafından evlerine kadar bırakıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile