Torku, Bayilerini Konya'da Topladi
Bankkart Jest Lansman Kampanyası

Torku, Bayilerini Konya'da Topladi

Konya Seker’in markasi Torku, bayi toplantisini 12-14 Temmuz 2023 tarihleri arasinda Konya’da düzenledi.

Anadolu Birlik Holding istiraki PANEK A.S. koordinasyonunda gerçeklestirilen toplantiyi degerlendiren PANEK Genel Müdürü Bora Tokgöz, ülke genelindeki bayilerinin katilimiyla gerçeklesen bu toplanti ve fabrika gezi programi çok verimli geçti dedi.

86 Ana ve bölge bayinin katildigi toplantida, sahadaki operasyonlarin geri bildirimlerinin alindigini, bire bir özel görüsmelerle tecrübe ve taleplerin masaya yatirildigini belirten PANEK Genel Müdürü Tokgöz, "PANKOBIRLIK Genel Baskanimiz Ramazan Erkoyuncu’nun uzun zamandir istedigi böyle bir toplantiyi yapmaktan dolayi mutluyuz. Tüm bayilerimizle seffaf bir sekilde sahayi, iç pazari ele aldik. Pazarladiklari ürünlerin fabrikalarini, nasil hijyen ve kaliteli sekilde üretildigini görmeyen bayilerimiz vardi. Hepsine tesislerimizi gezdirdik. Istek ve taleplerini not alip, ‘Birlikte Zirveye’ temasiyla sektörde daha da büyüme adina fikir alisverisinde bulunduk. 90 bayimizden 4’ü çesitli nedenlerle katilamadi" dedi.



"Çiftçinin markasi Torku, hep zirvede olmalidir"

"Birlikte Zirveye" slogani ile 3 gün süren bu tür bayi toplantilarinin verimine dikkat çeken PANKOBIRLIK Genel Baskani ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Erkoyuncu, "Sadece Türkiye’de degil, dünyada da güven ve kalitenin adi Torku olmustur. Torku markasi algisi bu anlamda zirvededir. Bu büyük markanin iç piyasa da hep zirvede olmasi gerekir. Üretim ve imalattaki basarimizi pazarlama ve son tüketiciye ulasmada etkin bir sekilde sürdürmeliyiz. Sürdürülebilir Üretim Belgeli Güven ve kalitemizin degerini, bulunabilirligimizi artirarak, halkimizin sofralarina ulastirmaliyiz. Bunun için de bayilerle böyle toplantilar çok önemlidir" seklinde konustu.



Tüketiciler nezdinde güven ve itibari çok yüksek olan Torku markasinin sahada ve raflarda daha çok yer almasi için bayilere de önemli görevler düstügünü ifade eden PANKOBIRLIK Genel Baskani ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Erkoyuncu, "Ortak akli önceleyerek bayilerimizin istek talep ve önerilerini ayri ayri dinleyip zirveye birlikte ulasma irade ve arzumuzu ortaya koyduk. Davetimize icabet ederek katki veren tüm is ortagimiz bayilerimize ve uzun yillardir bizimle yürüyen Torku gönüllülerine ayri ayri tesekkür ediyorum. Kaliteli ve güvenilir ürünlerimizin vatandaslarimiza ulastirilmasi hepimizin görevidir. Halkimizi kaliteden mahrum birakamayiz" seklinde konustu.

Toplanti ve gezi programina Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri, Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Baskani Harun Ersöz, Torku Genel Müdürü Kemal Ates, Süt Operasyon Direktörü Zeynep Kurtkaya, Atistirmalik Üretim Direktörü Mehmet Kölhan, Pazarlama Koordinatörü Kemal Keskin, PANEK A.S direktörleri ve çok sayida bayi katildi.

PANEK A.S. Direktörleri toplantilar boyunca birer bir tüm bayilerle özel görüsmeler yaparak talepleri dinledi. Toplanti sonunda Torku’nun 10 yil ve üzerinde bayiligini yapan bayilerine plaketleri Genel Baskan Ramazan Erkoyuncu ve yöneticiler tarafindan takdim edildi. Bayiler Persembe günü, PANAGRO Et ve Süt Ürünleri Fabrikasi, Çumra Seker Fabrikasi, Atistirmalik ve Çikolata Fabrikalarini detayli bir sekilde gezdi. Toplanti, Cuma günü Konya Gida ve Tarim Üniversitesi konferans salonunda yapilan sunum ve degerlendirmelerin ardindan Konya Seker Yerleskesinde verilen yemek ile sona erdi.
Bankkart Jest Lansman Kampanyası
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile