Toros Kadinlari Ürünlerini Sergiliyor

Toros Kadinlari Ürünlerini Sergiliyor

Manavgat’ta kent ve aile ekonomilerine katkida bulunan üretici kadinlar, artik her Persembe günü Cumhuriyet Meydani’nda ilçe halkina ürünlerini sunacak.

2017 yilinda hayata geçirilen Toros Kadinlari Emek Pazari, Pazartesi Pazari’ndan sonra kentin ana arteri olan Cumhuriyet Meydani’nda da kent halkiyla bulusacak. Her cumartesi günü Pazartesi Pazari Kompleksi’nde el emegi göz nuru eserlerini sergileyen emekçi kadinlar, bundan sonra her persembe günü Cumhuriyet Meydani’ndaki yerini alacak. El emegi ürünlerini ve yöresel lezzetleri Manavgat halkiyla ve turistlerle bulusturan emekçi kadinlar, buradan elde ettikleri gelirle aile ekonomilerine katki sagliyor.

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, Toros Kadinlari Emek Pazari’nin kente canlilik ve farklilik getirdigini belirterek üreten kadinlari desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Baskan Sükrü Sözen, “Her cumartesi günü en güzel eserlerini ve yöresel lezzetlerini halkimizla bulusturan emekçi kadinlarimiz bundan sonra her persembe günü Cumhuriyet Meydani’ndaki yerini alacak. Üreten kadinlarimiz, hem kentimize deger ve farklilik katiyor hem de aile ekonomilerine katki sagliyor. Hayatin her alaninda onlari desteklemeye devam edecegiz. Tüm halkimizi emek pazarina davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile