Toroslar Belediyesinin Yüzme Kursu Kayitlari 5 Haziran'da Basliyor

Toroslar Belediyesinin Yüzme Kursu Kayitlari 5 Haziran'da Basliyor

İçel Toroslar Belediyesinin, Yaz Spor Okullari çerçevesinde düzenledigi yüzme kurslarinin 2023 dönemi kayitlari, 5 Haziran Pazartesi günü baslayacagi bildirildi.

Belediyeden yapilan açiklamada:" Alaninda uzman yüzme antrenörleri esliginde Çukurova Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda verilen temel yüzme egitimleri, 7-18 yas grubuna yönelik 3 dönem boyunca, 3’er hafta gerçeklestirilecek. Kurslar, birinci dönem 20 Haziran-14 Temmuz, ikinci dönem 18 Temmuz-4 Agustos, üçüncü dönem 8 Agustos -25 Agustos tarihleri arasinda Sali, Çarsamba, Persembe ve Cuma günleri olmak üzere haftada 4 gün verilecek. 18 yas üstü yetiskinler de 29 Agustos-15 Eylül tarihleri arasinda kurslara katilabilecek. Yüzme kursuna katilmak isteyenler, Zeki Ayan Mahallesi’ndeki belediye ana hizmet binasi ile Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelere yatirdiklari 72 TL kayit ücreti dekontu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotografla birlikte Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda kayitlarini, 5 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaptirabilecek. Her yil binlerce çocugun faydalandigi yüzme kursuna katilan kursiyerler için Toroslar Belediyesince bu yil da servis imkani saglanacak. Çocuklar ve gençler, ikamet ettikleri mahallede belirlenen noktalardan servislerle alinarak, yüzme havuzuna getirilecek. Engelli, gazi ve sehit ailelerinin birinci dereceden yakinlari, sadece seçtikleri bir dönem kurstan ücretsiz yararlanabilecek. Toroslar Belediyesi personeli ve çocuklarina da kurs ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak. Kurslarla ilgili bilgi almak isteyenler, Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün 0324 322 72 00 -3100/3113 numarali telefonundan yetkililere ulasabilirler"denildi.

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, yüzme kurslarina her yil yogun bir katilimin oldugunu belirterek, "Çocuklarimiza spor bilincini asilamak ve onlarin fiziksel gelisimlerine katki sunmak adina spor kurslarimiza büyük önem veriyoruz. Bunlardan biri de yüzme kurslarimizdir. Toroslarimizda yüzme bilmeyen kalmayacak. Çocuklarimizin, eglenerek yüzmeyi ögrenmelerini sagliyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Saglam kafa saglam vücutta bulunur’ sözünden hareketle çocuklarimizin, yaz tatilini en iyi sekilde degerlendirmelerine yardimci olmak amaciyla bu kurslarimizi düzenliyoruz. Buradan bir çocugumuzun bile bu sporu profesyonel bir sekilde yapmasina vesile olabilirsek ne mutlu bize. Ve ben eminim ki çocuklarimizin arasindan gelecegin yildiz sporculari çikacak” diye konustu.

Yilmaz, havuz ve çevresinde hijyenik sartlara büyük önem verdiklerinin altini çizerek, çocuklarini spor aktivitelerine yönlendiren ailelere de tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile