Toroslar'da Zabıta Ekiplerinin Denetimleri Sürüyor

Toroslar'da Zabıta Ekiplerinin Denetimleri Sürüyor

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde periyodik olarak sürdürdüğü denetimlere aralıksız devam ettiği bildirildi.

Semt pazarlarında hijyen, etiket ve belge kontrolü yapan zabıta ekipleri, sağlığa aykırı faaliyetlerin yanı sıra yayaların kaldırımları kullanmasını engelleyen ve görüntü kirliliğine neden olan kaldırım işgalini ortadan kaldırmak amacıyla da denetimler yaparak ilçe esnafını uyardı.

Çalışmalar kapsamında halkın rahatsızlık duyduğu kaldırım işgaline yol açan oto galericilere de uyarıda bulunan ekipler, denetimlerini ilçe genelinde aralıksız sürdürecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, halkın daha rahat ve nezih bir ortamda yaşayabilmeleri için zabıta ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu belirterek, “Amacımız sorunları ceza ile değil, esnafımızla işbirliği içerisinde hoşgörüyle çözmektir” dedi.

Başkan Tuna, ayrıca vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu ’Alo 153 Zabıta Hattı’na veya belediyenin 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebileceklerini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile