Torun Açıklaması

Torun Açıklaması

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, 30 Mart'ta yapılacak seçimin Adana’nın kaderi olduğunu ifade ederek, "Bu seçimi Adana’da mutlaka almalıyız.

Bu seçimi almaz isek en az 15 yıl daha geriye gideriz" dedi.

Torun, Kozan İlçe Teşkilatını ziyaretinde, Kozan’da kendini evinde gibi hissettiğini belirterek, “İnşallah 30 Mart 2014 sabahı sizlerle beraber Adana’mızı ve Kozan’ımızı AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracağız. Şimdi diyebilirsiniz ki zaten iki dönemdir Kozan Belediyesi AK Parti’de diye. Tabi yeni Büyükşehir Yasası ile büyükşehir belediyesi de önem arz ediyor. Şimdiye kadar Kozan’daki belediye hizmetlerine büyükşehrin de AK Belediyeciliğe kavuşması ile birlikte bu hizmetler katlanarak devam edecek" diye konuştu.

AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne yedi seçime girdiğini ve yedisinde de bu milletin emanetini yere düşürmediğini ifade eden Torun, "Allah’a hamd ediyorum ki böyle bir liderimiz ve partimiz var. İkinci başarının temel şartı adayın parti teşkilatı tarafından sevilmesidir. Kozan’da Abdullah Torun'a ulaşamadım diyen bir insanla karşılaşmazsınız. Varsa ben kendisinden helallik isteyeceğim. Herkesin bizden hizmet isteme hakkı vardır. Çevre il ve ilçelere gittiğimiz zaman onların gelişme hızları Adana’mıza göre çok fazla. Bir türlü yerel yönetimdeki engelleri aşıp AK Parti Hükümeti Adana’ya istediği hizmeti getiremedi. Bunun da nedeni diğer illerin gelişmesi ve bizim geri kalmamız. Bu seçim Adana’nın kaderidir. Bu seçimi Adana’da mutlaka almalıyız. Bu seçimi almaz isek en az 15 yıl daha geriye gideriz. Hizmet için, şehrimizin ileriye gitmesi için mutlaka bu seçimi almalıyız. Sizlerin destek ve duaları sayesinde Adana’mıza AK Belediyeciliği kazandıracağız. Bundan sonra sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Projelerimizi Kozanlı hemşerilerimiz ile ileriki zamanlarda paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile