Torunuyla Sergi Açtı

Zonguldak’ın Alaplı ulçesinde yaşayan emekli eğitimci Ressam Aydın Yılmaz, 6.

Zonguldak’ın Alaplı ulçesinde yaşayan emekli eğitimci Ressam Aydın Yılmaz, 6. Kişisel sergisini 3 yaşındaki torunuyla birlikte açtı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle düzenlenen serginin açılışını AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Prof. Dr. Ercan Candan, Kaymakam Aydın Memük ve Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ile birlikte yaptı.

    Alaplılı Ressam Aydın Yılmaz’ın Alaplı ve Ereğli yöresinden esinlenerek yaptığı 30 yağlı boya tablo ile 3.5 yaşındaki torunu İrem’in çizgi denemelerinin yer aldığı serginin açılışı büyük ilgi gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ardından ilçe protokolu ve çok sayıda davetli serginin açılışına katıldı. Ressam Aydın Yılmaz, sergisini ülkenin geleceğinin teminatı olan çocuklara armağan ettiğini söyledi. Kaymakam Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, sanatçı Aydın Yılmaz’ın sanatsal çalışmalarını överek kutladı ve ilçeye genç ressamlar kazandırılmasını istedi.

    Alaplılı ressam Aydın Yılmaz ve torunu İrem’in resim sergisi bir hafta süreyle sanatseverler ve çocuklarını beğenisine açık kalacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile