Tosla Markali Sucard'lar Sabanci Üniversitesi Ögrencileriyle Bulustu

Tosla Markali Sucard'lar Sabanci Üniversitesi Ögrencileriyle Bulustu

AKÖde’nin dijital markasi Tosla, Sabanci Üniversitesi ve Utarit ile is birligi yapti. Bu kapsamda AKÖde’nin dijital cüzdani Tosla markali SUCard’lar Sabanci Üniversitesi ögrencileri tarafindan kullaniliyor.



Yeni nesil bankacilik ve ödeme çözümleri sunan AKÖde’nin dijital markasi Tosla, Sabanci Üniversitesi ve Utarit ile is birligi kapsaminda Sabanci Üniversitesi ögrencileri tarafindan da kullaniliyor. Yapilan is birligi kapsaminda Sabanci Üniversitesi kampüs kart projesi ile hem ögrenciler hem de üniversite için kampüs içi tüm ödemeleri, Utarit tarafindan gelistirilen SoliClub uygulamasi ile dijitallestirilirken ayni zamanda kimlik karti olan “Tosla markali dijital SUCard” da ögrenciler ile bulusturuldu.

Sabanci Üniversitesi ögrencileri Tosla markali dijital SUCard’lari ile kampüs içerisindeki tüm ihtiyaçlarini SoliClub uygulamasi üzerinden karsilayabilirken ayni zamanda Tosla’nin tüm avantajlarindan da faydalanabiliyorlar. Ögrenciler yemekhane, fotokopi, ulasim ve kütüphane ödemeleri, yurt ve okul giris çikislarini bu kimlik kartlari ve SoliClub uygulamasi ile tek yerden takip edebiliyor, uygulama içerisinden Tosla cüzdanlarina da erisebiliyorlar. Ayni zamanda bu kart ile tüm internet alisverislerinde ve fiziksel noktalarda ise QR ve mobil temassiz ödemelerde kullanabiliyorlar. Ögrenciler ayrica tüm kampüs içi ve disi islemlerini artik dijitalden takip edip yönetebiliyor.

“Ögrencilerin hayatlarini kolaylastiriyoruz”

Bu proje için Sabanci Üniversitesi ve Utarit ile son bir yildir çalistiklarini anlatan AKÖde Genel Müdürü Emel Arseven konuyla ilgili su açiklamada bulundu: “Dijital dönüsümün hizli sürdügü günümüzde, dijitale dogan ve teknolojiyle büyüyen üniversite ögrencilerine böyle bir servisi ilk defa sunarak hayatlarini kolaylastiracagimiz, islemlerini hizlandiracagimiz için çok heyecanliyiz. Proje kapsaminda Sabanci Üniversitesi’nin kampüs ihtiyaçlarini dijital çözümlerle dönüstürerek ögrencilerin kampüs içi yemekhane, fotokopi, ulasim ve kütüphane ödemelerini, okula giris çikislarini SoliClub uygulamasi ile takip edebilmesini, ayni zamanda Tosla markali SuCard kimlik kartlarini hem fiziksel hem dijital tüm ödemelerinde kullanirken Tosla’nin harcadikça kazandiran avantajlarindan da yararlanabilmesini sagladik. Tosla dijital kartlarini tüm internet alisverislerinde ve fiziksel noktalarda QR ve mobil temassiz özelligi ile kullanabiliyorlar. Üniversite yönetiminin de mevcutta kullandiklari takip yöntemlerini merkezi olarak tek bir sistem üzerinden gerçeklestirebilmelerini saglayarak uçtan uca dijitallestirdik. Projenin ikinci adiminda tüm üniversite çalisanlari ve ögretim görevlilerinin kartlarini da ayni sekilde dijitallestirecegiz” dedi.



“Proje ile birçok ilke imza attik”

Utarit direktörü Kutay Peker ise “Türkiye’nin kampüs kart sistemi saglayicisi Utarit olarak, AKÖde ve Sabanci Üniversitesi ile ortak gelistirdigimiz bu proje ile birçok ilke imza attik. Ögrenciler yeni nesil bu dijital kart altyapisi ile hem mobil dünyanin konforuna, hem de her yerde geçerli üniversite kimlik kartlari ile kendilerine avantaj saglayan bir sistemin özgürlügüne sahip olacaklar. Is ortaklarimiz ile bu yenilikçi projelerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Birlikte tüm dünyada ses getirecek çok daha büyük islere imza atacagiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile