Tp Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Ateş Oldu

Tp Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Ateş Oldu

Türkiye Partisi(TP) Düzce İl Teşkilatı yeni Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Ateş oldu

  Türkiye Partisi ( TP ) Düzce İl Teşkilatı yeni Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Ateş oldu . Ateş , " Türkiye Partisi olarak yıllardır süre gelen gençlerin önündeki tüm engelleri kaldırmak için varız " dedi .
TP Düzce İl Teşkilatı düzenlediği basın toplantısı ile Gençlik Kolları İl Başkanı Yunus Emre Ateş ' i kamuoyuna tanıttı . TP Düzce İl Başkanı Erdoğan Bıyık " Yeni Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Emre Ateş ' in çok iyi işler yaparak Düzce ' ye ve Düzceliye en iyi şekilde hizmet edecektir . Emre Ateş ' e görevinde başarılar diliyorum " dedi .
TP Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Ateş toplantıda yapacak olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi . Ateş " Türkiye Partisi Düzce il teşkilatının kuruluş aşamasından bugüne dek gönülden ve şevk ile çalışmalarında bulundum . Ülkemizdeki siyasi geçmişi ele adlığımız zaman her siyasi partinin önde gelen sözlerinden birisi ' Gençlerin siyasete atılması gerektiği ' vurgulanmaktadır . Ancak konu uygulama aşamasına geldiğinde tecrübe her zaman ön sırada yer aldığımdan geçler için tüm siyasi kapılar otomatik olarak kapanmaktadır . Siyaset yıllardır bu anlayış içinde devam ettiği için biz gençlerin önündeki en büyük engelin tecrübe olduğuna inanırız . Unutmayalım ki ülkemizdeki genç nesil , nüfus oranı bakımından önemli bir paya sahiptir . Bu yüzden geçlerle birlikte atılan her adım daha da önemlidir . Biz gençler çok değerliyiz . Çünkü geleceğin seçmenleriyiz . Genel Başkanımız Abdüllatif Şener , gençlere olan bağlılığını şu sözleri ile açıklar ' Gençler geleceğimiz , gençlerle geleceğiz ' ve biz Türkiye Partisi olarak yıllardır süre gelen gençlerin önündeki tüm engelleri kaldırmak için varız . Bilindiği gibi ülkemiz için değer taşıyan diğer genç kesim üniversite gençliğidir . Bizde Türkiye Partisi Düzce Gençlik Kolları Başkanlığı olarak üniversite gençlerimizin tüm sorunlarını dinleyip bu sorunların çözümlerini üretmek ve geleceğe dair hem ülkemiz hem Düzce ' miz için fikir ve düşünce alışverişinde bulunacağız . Bunun için gençlik kolları olarak en kısa sürede bir koordinasyon hazırlayıp bu projemizi faaliyete sokacağız . Ülkemizin herkesin kardeşçe yaşayacağı , gülen insanların çoğalacağı bir ülke haline getirmek için çalışacağız " dedi .
Emre Ateş , aktif olarak çalışacaklarının sözünün vererek " Yeni siyaset tavrımız ve görüşümüzle bizlerle siyasette aktif olarak çalışıp , görevlerimizi en iyi şekilde tamamlayacak ve gücümüze güç katarak bu siyaset meydanında yanımızda yer almak isteyen tüm genç arkadaşlarımızı partimize davet ediyorum . Bu vesile ile böyle bir önemli görevi şahsıma uygun gören teşkilatımızın değerli il başkanı ve yönetimine teşekkür ediyor , kendilerini yapmış oldukları tercihten dolayı mahcup etmeyeceğim " şeklinde konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile