Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun Ziyaretleri

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akoluk Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ile AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde konuşan Gümrükçüoğlu, kentte yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Gümrükçüoğlu, Trabzon'un büyükşehir olmasının ardından belediye olarak 9 trilyonluk betonlama ihalesi yaptıklarını belirterek, "İhaleyi 30 Mart'tan sonra yaptık. Şu anda Trabzon'un köylerinde yol betonlaması yapıyoruz. Bu betonlamanın yüzde 50'sini gerçekleştirdik ve kalan kısmını da yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Yatırımların sürmesi için istikrarın önemli olduğunu da vurgulayan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:
"Büyük paralardan bahsediyoruz ve elbet bu paraları kendi cebimizden ödemiyoruz. Milletin parası ile ödüyoruz. Türkiye'nin istikrarlı olması sayesinde ödüyoruz. Türkiye'de istikrarın devam etmesi lazım. Yatırımların artarak sürmesi için ülkemizde istikrarın, huzurun sürmesi gerekiyor. 12 yıldır başbakanlık görevinde bulunan ve şimdi de cumhurbaşkanlığı yoluna çıkan Recep Tayyip Erdoğan'a ülkemizde sağladığı büyük istikrar ve güven ortamından dolayı teşekkür ederiz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile