Trabzon Büyüksehir Belediyesi Ile KTÜ Arasinda Egitim Protokolü Imzalandi

Trabzon Büyüksehir Belediyesi TISKI Genel Müdürlügü ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) arasinda egitimde is birligi protokolü imzalandi.

Trabzon Büyüksehir Belediyesinde düzenlenen imza töreninde konusan Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, KTÜ'nün Türkiye'nin en önemli egitim kurumlarindan biri oldugunu, her anlamdaki is birligine bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Protokolün egitim noktasinda kendilerine güç katacagini ifade eden Zorluoglu, "Gelistirilecek ortak programlardan hem TISKI Genel Müdürlügümüz hem de KTÜ'lü ögrenci kardeslerimiz istifade etme imkani bulacak. Ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerindeki akademik çalismalari KTÜ, alan deneyimini ise TISKI saha çalismalari ile saglayacak. Hayirli ugurlu olsun." diye konustu.

Zorluoglu, protokol sayesinde tüm alanlarda egitim çalismalari yürütülecegini, laboratuvar, aritma, katodik koruma, elektrik üretimi gibi TISKI tesislerinin ön lisans, lisans, master ve doktora çalismalarinda Ar-Ge laboratuvari olarak kullanilmasinin saglanacagini kaydetti.

Konusmalarin ardindan Zorluoglu ile KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalci egitim protokolünü imzaladi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile