Trabzon Büyüksehir Belediyesi'nde Halk Bayramlasmasi Yapildi

Trabzon Büyüksehir Belediyesi'nde Halk Bayramlasmasi Yapildi

Kurban Bayrami dolayisiyla Trabzon Büyüksehir Belediyesi’nde halk bayramlasmasi yapildi.

Katilimin yüksek oldugu bayramlasmaya, Trabzon Valisi Aziz Yildirim, TBMM Bayindirlik, Imar, Ulastirma ve Turizm Komisyonu Baskani ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoglu, Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon Il Baskani Sezgin Mumcu, MHP Il Baskani Ömer Ayar, belediye meclis üyeleri, ilçe belediye baskanlari, oda baskanlari, STÖ temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Trabzon Valisi Aziz Yildirim, "Bütün Trabzonlularin ve tüm Islam aleminin bayramini kutluyorum. Bayramlar sevginin, dostlugun arttigi, küskünlüklerin, kirginliklarin azaldigi dönemlerdir. Bayramlarda ne yazik ki trafik kazalari oluyor. Özellikle vatandaslarimizin trafik kurallarina uymalari, asiri hizla gitmemeleri, gidecekleri yere biraz daha geç gitmeleri halinde saglikli gidebileceklerini bilmeleri gerekiyor. Bir de acemi kasaplarimiz var, bu kasaplarin kendilerini kasap olarak görmemeleri, hakikaten bu isi bilen insanlara mutlaka birakmalari gerektigini ifade etmekte fayda var. Çünkü üzüntülere yaralanmalara sebebiyet veriyor. Ama hepsinden ayri bayramlarimiz çok güzel geçiyor. Bütün katilan vatandaslarimiza tesekkür ediyorum, bayramimiz kutlu olsun, bayramimiz bayram olsun insallah" dedi.

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Metin Genç ise, "Bugün belediyemizde halkimizla beraber bayramlasiyoruz. Huzur ve sükûnet içerisinde ülke sathinda oldugu gibi sehrimizde de bayramimizi kutluyoruz. Sehrimizde bayramin güzellik içinde yasanabilmesi için bütün tedbirleri aldik. Kazalarin olmamasi için vatandaslarimizi uyariyoruz. Çünkü bayram bir arada olmak, kaynasmak, dayanismak, hasretlerin giderildigi mübarek bir gün. Su anda biz huzur içerisinde bayramimizi idrak ederken kanin ve gözyasinin oldugu kardeslerimizin de insallah kurtulusuna bu bayramin vesile olmasini, Gazze’deki insanlik drami ve soykirimin da insallah son bulmasini yüce Allah’tan diliyorum" diye konustu.

Trabzon’un tüm dinamiklerinin hep beraber oldugunu ifade ederek sözlerine baslayan Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Kaya, "Trabzonlu hemsehrilerimizle hep beraber burada bayramlasiyoruz. Bayramlar biliyorsunuz küskünlüklerin, darginliklarin bittigi, herkesin sevgiyle, saygiyla kucaklastigi zamanlardir. Tam bu ruha uygun bir biçimde bugün buradayiz. Ben tüm vatandaslarimin, tüm hemsehrilerimin ve dostlarimin bayramini kutluyorum. Su ana kadar çok sükür bayramin huzurunu ve ruhunu bozacak hiçbir sey olmadi" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile