Trabzon'da Açik Havada Tiyatro Günleri 2 Temmuz'da Baslayacak

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde ikincisi düzenlenecek "Açik Hava Tiyatro Günleri"nde 8 oyun tiyatroseverlerle bulusacak.

Akçaabat Belediye Baskan Vekili Cevdet Bayraktar, ilçedeki bir restoranda düzenledigi basin toplantisinda, ilki geçen yil yapilan etkinligin ikincisini 2-9 Temmuz'da gerçeklestireceklerini söyledi.

Ilçedeki sahil parkta organize edilecek etkinlikte, Trabzon'un yani sira Samsun, Giresun, Gümüshane ve Erzurum'daki tiyatro gruplarinin oyunlarinin begeniye sunulacagini anlatan Bayraktar, organizasyonun geçen sene oldugu gibi bu yil da büyük ilgi görmesini beklediklerini belirtti.

Açik Hava Tiyatro Günleri'nin, Gümüshane Yanki Kumpanya Tiyatrosu'nun 2 Temmuz saat 20.00'de "Kamuran'in Melekleri" oyunuyla baslayacagini bildiren Bayraktar, 3 Temmuz'da Trabzon DT'nin "Korkut Ata", 4 Temmuz'da Erzurum Medya Sanat Evi Tiyatrosu'nun "Kizil Sir", 5 Temmuz'da Trabzon Sanat Tiyatrosu'nun "Her Hirsiz Haydut Degildir", 6 Temmuz'da Trabzon DT'nin "Oz Büyücüsü", 7 Temmuz'da Giresun Belediyesi Sehir Tiyatrosu'nun "Çotanaklar Ayi Burhan", 8 Temmuz'da Akçaabat Belediye Tiyatrosu'nun "Evlendirme" ve 9 Temmuz'da da Samsun Hayal Atölyesi Tiyatrosu'nun "Kahvede Senlik Var" oyununun begeniye sunulacagini kaydetti.

Trabzon'un kültür ve sanat sehri oldugunu vurgulayan Bayraktar, "Koronavirüse karsi gerekli tedbirleri alarak, uzun süre sosyal hayattan uzak olan vatandaslarimizi yeniden tiyatroyla bulusturmak istedik. Tüm vatandaslarimizi ailesiyle, çocuklariyla sahil parktaki bu güzel etkinligimize bekliyoruz. Simdiden tüm vatandaslarimiza iyi seyirler diliyorum." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile