Trabzon'da, ''Akbank Sizin İçin Buluşmaları'' Yapıldı

Trabzon'da, ''Akbank Sizin İçin Buluşmaları'' etkinliği gerçekleştirildi.

Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Kredi Takip ve Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zeki Tunçay, Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota, Akbank Baş Ekonomisti Fatma Melek ve Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Murat Can Korkmaz'ın katılımıyla, ''Akbank Sizin İçin Buluşmaları'' yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Akbank Genel Müdürü Binbaşgil'in, şu ifadelerine yer verildi:

''Türkiye, dünya ekonomisinde bulunduğu yerin çok üstünde bir potansiyele sahip. Türkiye, yüksek mali disiplin, düşük borçluluk oranları ve sağlam bankacılık sektörüyle diğer birçok gelişmiş ülkeden ayrılmakta. Türkiye'nin ticaret becerisi ve üretim potansiyeli yüksek illerinden biri olan Trabzon'a ayrı bir önem veriyoruz. İlimiz ülkemizin fındık üretiminin yüzde 15'ini, çay üretiminin ise yaklaşık yüzde 20'sini gerçekleştiriyor. Ayrıca Türkiye'nin toplam ihracatının içinde sırasıyla yüzde 38 ve yüzde 15 paya sahip fındık, yaş meyve ve sebze ihracatıyla da ülkemizin dış ticaretine önemli katkı sağlıyor.

Organize sanayi bölgelerine ve serbest bölgeye sahip Trabzon önemli bir sanayi merkezi olarak da bölgesinin istihdamına ciddi katkı sağlıyor. Trabzon'un yeni yatırımlar ve projelerle gelişmeye devam ettiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. İlin daha da büyümesi için katkımızı artıracağız. Trabzon'un sahip olduğu yüksek büyüme potansiyeline inanıyoruz. Akbank, Trabzon'a yatırım yapmaya devam ediyor, edecek.''

Açıklamada, Binbaşgil'in, Akbank ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol ile kentte faaliyet gösteren KOBİ'lere aidat tahsilat sistemi, POS hizmetleri, KOBİ destek paketi, taksitli ticari krediler, ticari iş yeri kredileri ve gayri nakdi kredileri avantajlı koşullar sağlanacağını vurguladığı kaydedildi.

Muhabir: Burak Altunöz

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile