Trabzon'da hırsızlık şebekesi yakalandı

Trabzon'da 7 ayrı ikametteki hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen 4 kişilik hırsızlık şebekesi yakalandı. Şahıslarla birlikte, araların

Trabzon'da 7 ayrı ikametteki hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen 4 kişilik hırsızlık şebekesi yakalandı. Şahıslarla birlikte, aralarında çeşitli ziynet eşyaları ve cep telefonlarının da bulunduğu çok sayıda hırsızlık malzemesi ele geçirildi.

Emniyet güçleri, kentin bazı yerlerinde kurulan semt pazarlarının civarlarındaki evlerde meydana gelen hırsızlıkların, aynı yöntemlerle yapıldığını belirledi. Görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda çalışma başlatan polis, bugün 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi Soğuksu Caddesi üzerinde, sürücüsü erkek olan, 3 bayanın bulunduğu şüpheli bir aracı takibe aldı. Şahısların şüpheli hareketleri üzerine aracı durduran ekipler İ.Ç., F.M., K.U. ve F.U.'yu yakaladı.

Yapılan aramada; şüpheli şahıslardan 6 küpe, 3 yüzük, 3 zincir, 1 kolye, 1 rozet, 2 künye, 4 bilezik, 1 yarım altın, 2 kol saati, 3 cep telefonu ve 1 araba anahtarı ile 210 TL para ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile