Trabzon'da Seminer Düzenlendi

Trabzon'da okul sporlarında kullanılacak yeni sistemle ilgili seminer düzenlendi.

Seminere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Köse, Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk ile çok sayıda beden eğitimi öğretmeni katıldı.

Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, milli eğitim bünyesi altında olan okul sporlarının bu yıldan itibaren Spor Bakanlığı bünyesinde olduğunu söyledi.

Kendilerine daha fazla sorumluluk düştüğünü belirten Yazıcı, "Okullarda spor faaliyetleri yapmak, bu faaliyetlerin sayısını çoğaltmak siz değerli beden eğitimi öğretmenlerimize aittir. Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak her zaman sizlerin yanındayız. Gerek malzeme, gerekse tesis konusunda gereken tüm hassasiyeti göstermeye çalışacağız. Trabzon bir spor şehri gerek tesis gerekse spor adamı ve spor alanında çok büyük değerlere sahiptir" dedi.

Köse ise okul sporları faaliyetlerinin artık İl Gençlik Hizmetleri ile ortaklaşa yapacak olmalarının daha olumlu geçeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Spor faaliyetlerinde altyapı kaynaklarından sıkıntımız oluyordu. Artık Gençlik Hizmetleri bünyesi altında daha verimli bir yıl geçirilecektir. Spor olmazsa olmazımızdır. İnsanın yaşam rengi, derinliğidir. Toplumumuza spor sevdirmek beden eğitimi öğretmenlerinin yardımı ile olacaktır."

Konuşmalarının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde çalışan Spor Uzmanları Abdullah Cevahir ve Ekrem Çolak, beden eğitimi öğretmenlerine yeni bilgi yönetim sistemi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile